3.11.2011

Syksyinen synttärikakku


Tyttäreni 11-vuotissyntymäpäiville sain vapaat kädet kakun koristeluun ja olikin kiva tehdä välillä jotain ei niin lapsellista. Pohjana on tavallinen sokerikakkupohja, jota käytän lähes kaikissa peruskakuissani. Sisälle tyttäreni halusi vadelmia ja banaania, sekä kermaa tietysti. Koko kakun kuorutin helpolla suklaakuorutteella (ei sellaista kuin Sacher-kakuissa). Kuorutteen jähmetyttyä pursotin mansikkakermalla korinpohjapursotusta reunoille. Puutarhasta löytyi vielä viinimarjoja koriteeksi.
Suklaaperhoset olin tehnyt jo aikasemmin pakkaseen jähmettymään. Kun paikalla oli paljon väkeä, oli sisällä lämmin. Ennen kuvaamista toisen perhosen siipi ennätti lerpahtaa. Ensi kerralla täytynee tehdä siivistä paksummat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti